Drop Of Mindfulness

Drop Of Mindfulness

Hou jij van vrolijke kleuren en vind je een comfortabele en vrouwelijke pasvorm belangrijk, dan is het Zweedse sportmerk ‘Drop of Mindfulness’ een goede keuze. Het sportmerk is opgericht door twee Zweedse dames, die zelf ook veel sporten, met name yoga! Hierdoor zagen ze en gat in de markt, ‘veel yoga kleding was kleurloos en had geen fijne pasvorm’. Het idee voor een nieuw sportmerk, dat zich met name richt op yoga was geboren.

Met succes! De sportkleding van ‘Drop of Mindfulness’ wordt verkocht in alle Scandinavische en Europese landen. Daarbij blijft yoga de belangrijkste doelgroep, maar de sportkleding is ook prima draagbaar bij heel veel andere sporten zoals hardlopen en fitness. Het succes van dit sportmerk is mede te danken aan de goede pasvorm, de juiste materialen en de uitstekende afwerking. Maar misschien is de belangrijkste reden, de kleurrijke en vrolijke uitstraling. Welke reden ook, wij vinden deze sportkleding super!

De sportkleding van ‘Drop of Mindfulness’ bevat heerlijk zittende, sportleggings, sportbeha’s, tops, sport-shirts en fijne hoodies.

Header foto via dropofmindfulness