Nike lente/zomercollectie 2015 voor vrouwen

Nike lente/zomercollectie 2015 voor vrouwen

De winter moet nog beginnen, maar Nike heeft de afgelopen week haar nieuwe lente/zomercollectie 2015 voor vrouwen gepresenteerd in New York. Om deze presentatie onder de aandacht te brengen, had Nike de hulp in geroepen van 27 top sportvrouwen die elk in hun eigen sport uitblinken en tot de absolute top behoren. Belangrijkste uitgangspunt van deze collectie is, dat deze een optimale prestatie niet in de weg mag staan. Daarnaast is de nieuwste lente/zomercollectie 2015 zeer gevarieerd, voor elke sport zitten er wel items tussen.

Nike nieuwste lente/zomercollectie 2015

De Nike lente/zomercollectie 2015 bevat drie nieuwe sportschoenen met een bijzonder design en opnieuw heeft Nike weer gebruik gemaakt van de revolutionaire Flyknit-technologie.

Voor de sportkleding staan er twee technieken klaar: Dri-Fit Knit en Nike Tech Aeroshield. Voor beiden technieken geldt, dat ze sporters tijdens het sporten droog en comfortabel moeten houden. Ook het aantal naden is tot een minimum beperkt, wat eventuele irritatie moet voorkomen.

De ‘Nike Pro Bra collectie’ wordt uitgebreid met een nieuw model ‘Nike Pro Hero Bra’. Nieuw aan dit model is het ‘U rug’-ontwerp met een haaksluiting. Door dit nieuwe ontwerp is de sport-bh eenvoudiger aan en uit te trekken.

Hou jij wel van een lekker opvallende sportlegging? Dan hebben we goed nieuws! Nike heeft namelijk drie sportleggings met zeer opvallende prints in haar lente/zomercollectie 2015 opgenomen. Ook voor de leggings geldt, dat deze een fijne pasvorm hebben door de brede elastische tailleband en gemaakt zijn van Soft Dri-FIT materiaal.

Wat vind jij van de nieuwe collectie van Nike? Wij vinden deze super! Ook fijn, heel lang hoef je niet te wachten, want deze nieuwe collectie is vanaf januari 2015 beschikbaar op Nike.nl