Miranda Kerr blijft fit met deze apps

Miranda Kerr blijft fit met deze apps

Het Australisch model Miranda Kerr is gezegend met een mooi lichaam. Maar ook zij moet gezond blijven eten en sporten om in topconditie te blijven. Zoals vele supermodellen zal ze vast een personal trainer hebben, maar Miranda Kerr heeft nog een aantal fantastische hulpmiddeltjes om in shape te blijven. Namelijk een aantal handige apps om kennis en inspiratie op te doen.

Eten

Clean Eating Recipes: Zoals de naam al doet vermoeden, deze app staat vol met pure en gezonde recepten. Zo veel mogelijk puur en zo min mogelijk kant en klaar of uit een pakje.

Green Kitchen: Een inspirerende app voor organische en vegetarische gerechten. Daarnaast worden in deze recepten zo min mogelijk suiker, gluten, suiker en zuivel gebruikt.

Chemeleon: Op welke verpakking je ook kijkt, e-nummers worden bijna overal in gebruikt. Wil je weten wat deze e-nummers zijn of waarom ze worden gebruikt? Dan is deze app een uitkomst!

Heal Your Body A-Z: App van de de bestseller ‘Heal Your Body A-Z van Louise L. Hay’. Louise L. Hay, de auteur van de bestseller laat je zien dat meerdere lichamelijke aandoeningen mentaal genezen kunnen worden.

ABC Veggie Guide: Deze moestuin app vertelt je precies welke groentes je wanneer moet zaaien.

Sport

Squats: Squats zijn goed voor de billen en benen en deze app gaat je daarbij helpen! Een soort van personal trainer dus.

Moves: Wil jij wel eens weten hoeveel jij beweegt op een dag? Deze app houdt precies bij hoeveel jij op een dag beweegt.