Hardlooprokjes aankoop tips + hardlooprokjes aanbieding

Hardlooprokjes aankoop tips + hardlooprokjes aanbieding

Hardlooprokjes, je vindt ze super leuk of je zal ze nooit aantrekken als je gaat hardlopen! Dat is persoonlijk! Maar voor het aanbod en de goede pasvorm hoeft je het zeker niet te laten. Hardlooprokjes zijn er in veel hippe kleuren en trendy prints. Ook de pasvorm is prima en hebben alle sportmerken hardlooprokjes in hun collectie opgenomen.

Hardlooprokjes kopen? Waar op te letten?

Hardlooprokjes zijn er in drie varianten: zonder binnenbroekje, met een binnenslip en met een korte of lange tight. Tip – hardlooprokjes met een korte binnen tight zien er super hip uit, dat komt door de tight, die vaak een ander kleurtje heeft.

Net als bij de sportlegging is het handig als je looprokje een opbergzakje heeft. Daarnaast moet je natuurlijk opletten dat het rokje van vochtregulerend materiaal is gemaakt.

Hardlooprokjes in de aanbieding

Een hardlooprokje kost tussen de €30,- en €60,-. Maar dan koop je wel een looprokje van een goed sportmerk zoals Adidas of Nike. Wil je goedkoper een looprokje op de kop tikken, dan kan je ook wachten op de uitverkoop. Ook kan je kijken bij Desigual, dit vrolijk modemerk heeft ook een aantal hardlooprokjes in de sportcollectie.

Bij Decatlon vind je een fijn assortiment aan goedkopen sportrokjes.

Foto via Lululemon