Röhnisch het nieuwe sportmerk uit Zweden

Röhnisch het nieuwe sportmerk uit Zweden

Grote kans dat je nog nooit van het sportmerk Röhnisch hebt gehoord, ook niet zo gek, want het is een relatief nieuw sportmerk dat nog niet zo lang verkrijgbaar is in Nederland. Dit van oorsprong Zweeds familiebedrijf is in 1945 opgericht door Hellmut Röhnisch, die niet alleen een goede turner was, maar ook zakenman was. In eerst instantie bracht Röhnisch turn-hulpmiddelen op de markt, vanaf 2002 is hier ook sportkledinglijn bijgekomen.

De sportkledinglijn is gericht op training, hardloopkleding en golfwear. Het assortiment is ruim en bevat leuke en comfortabele tops, sportshirts, hardloop jacks, tights, sport bh’s en accessoires. Ook heel fijn, Röhnisch heeft ook super leuke sportkleding voor vrouwen met een maatje meer (maat 44 t/m 55). Zou je een maatje meer hebben, wil je graag gaan sporten, neem dan zeker eens een kijkje bij de collectie van Röhnisch.

Maar de absolute eye-catcher van Röhnisch is toch wel de Shape tight. De Shape tights heeft een hoge dichtheid, hierdoor heeft de tight een liftende werking op je billen en benen. Daarnaast heeft de tight ook een hogere taille, waardoor je buikje lekker glad wordt. De Shape Tights is verkrijgbaar in zwart maar er zijn ook tights verkrijgbaar met hippe opdrukken. De prijzen liggen tussen de €70,- en €79,95, afhankelijk van de lengte.

De sportkleding van ‘Röhnisch’ koop je online bij Wehkamp