De Flyknit Lunar2 is nu verkrijgbaar

Nike’s nieuwse inovatie op het gebied van sportschoen is de Flyknit Lunar2. Op 13 januari heb ik er al over geschreven dat deze sportschoen vanaf februari verkrijgbaar zou zijn. Nu kan ik je melden dat dit nieuwste paradepaardje van Nike verkrijgbaar is via Nike.com.

Naast dat deze sportschoen een plaatje is om naar te kijken, zijn de meeste reacties die ik tegen kom op internet zeer positief. Ook topsporters als basketballer Kobe Bryant, wereldkampioen sprinter Allyson Felix, tienkamp wereldrecordhouder Ashton Eaton en wereldkampioen afstandloper Mo Farah zijn zeer enthousiast over deze nieuwe innovatie van Nike.

Naast dat de sportschoen lekker licht is en een goede demping heeft, past deze zich ook perfect aan op je voeten. Dit dankzij de elasticiteit van de Flywire technologie, die verwerkt is in de bovenkant van de Flyknit Lunar2. Dit onderstaand filmpje laat dat mooi zien.

Als laatste natuurlijk de geweldige uitstraling van de Flyknit Lunar2! Absolute eyecatcher voor vrouwen is de Atomic Orange/White-Court Purple-Red Violet kleur. Vind je deze kleuren te opvallend, de Flyknit Lunar2 is nog in een 5 tal andere kleurencombinaties verkrijgbaar. Daarnaast kan je de sportschoen ook “customizen”. Voor de mannen is de Flyknit Lunar2 in de kleur Volt/White-Blue Glow-Night, absoluut nummer één. Ook mannen kunnen de Flyknit Lunar2 “customizen”.