Nike Studio Wrap: De ideale schoen voor studio-workouts

Nike Studio Wrap: De ideale schoen voor studio-workouts

Er zijn bepaalde sporten die je gewoon prettiger kan beoefenen op blote voeten. Maar blote voeten hebben soms wat beperkingen. Zo wordt het sporten op blote voeten niet altijd toegestaan in sportscholen om hygiënische redenen. Daarnaast mis je met blote voeten vaak de grip tijdens je workout. Natuurlijk maken vrouwen zich ten onrechte (te) druk, over hun voeten. Niet mooi, slechte pedicure en eelt, om er een paar te noemen.

Dit is dan ook de rede waarom Nike op zoek ging naar een oplossing. Deze oplossing hebben ze gevonden in de ‘Nike Studio Wrap’. Doel was vrouwen op een stijlvolle manier te laten genieten van studio-achtige workouts. Zonder dat zich druk hoefde te maken over slecht grip, en eventuele slechte pedicure of stijl.

De Studio Wrap bestaat uit drie delen: een ‘schoensokje’, een lint dat je om je voet en enkel kan wikkelen en een beschermend schoentje. Door het lint om je enkel te wikkelen krijgen je voeten een mooi en elegante uitstraling, doen ze mij denken aan balletschoentjes.

De studio Wrap kan je op vier manieren dragen:

  • Het schoensokje met lint
  • Zowel het schoentje, het schoensokje en het lint
  • Alleen het schoensokje
  • Alleen het schoentje, men zegt dat dit een prima barefoot-gevoel geeft.

De studio warp komt in een mooi box en bevat, de wasvoorschriften en een handige waszak.

De Nike Studio Wrap zijn al een tijdje verkrijgbaar. Maar in 2014 lijkt het er op, dat Nike toch echt meer werk wil maken van deze nieuwe innovatie, gezien de nieuwe ontwerpen van deze Studio Wrap.