Combineer met de kleur groen

Combineer met de kleur groen

Voor veel sportvrouwen zal de kleur roze en zwart de sportkleur blijven! Begrijpelijk, zwart is tijdloos en prima te combineren met heel veel andere kleuren. Roze is een fijne vrouwelijke kleur die elke seizoen kan. De kleur waar je na zwart dan, de meeste keuze in hebt, wat betreft sportkleding. Maar de kleur groen is zeker een kleur die je niet zomaar voorbij kan lopen. Een kleur die prima te combineren is en daarbij niet al te opvallend is!

Doe eens gek en kies voor groen! Wij zien dat deze kleur niet zo vaak gedragen wordt, jammer want het is een supergave kleur. Een aantal sportmerken heeft de kleur groen dit seizoen omarmt en we zien mooie items in groentinten voorbij komen, van turquoise, mint tot heel fel tot zachte groen. Zo zien we dat Nike sportshirts, sportschoenen en korte tights in de collectie heeft. Ook Adidas.nl heeft dit seizoen een ruime keuze aan sportkleding in groen tinten.

De groenen kleuren zijn ook prima te combineren met heel veel andere kleuren zoals zwart en geel, maar ook roze is goed te combineren met groen. Of wat dacht van de retro kleur combinatie wit groen? Ook groenen sportschoenen zijn niet verkeerd!

Foto’s via pinterest.com