Tips om er goed uit te zien tijdens het sporten

Tips om er goed uit te zien tijdens het sporten

De meeste dames zullen zich er toch druk om maken! Hoe zie ik eruit als ik ga sporten! Want laten we eerlijk zijn, als tot het uiterste gaat en je met een rood hoofd en bezweet lichaam rondloopt zie je er niet op je Paasbest uit! Maar elke sportende sportvrouw zal dit voor lief nemen en zich er niets van aantrekken. Het gaat immers om het sporten! Maar om de schade wat te beperken hebben wij hier een aantal tips om er toch fashionable uit te zien tijdens het sporten.

Goede sport-BH: We hebben het er al vaker over gehad! Zorg voor een goede sport-BH: niet alleen veel beter voor je borsten ook al je sportshirts zullen veel beter passen!

Sportkleding die ademt: Zomer of winter, zorg voor sportkleding die ademt. Grote kans dat je gaat zweten, maar met goede sportkleding zal je de schade zeker kunnen beperken.

Je haar: Voor velen is het haar een groot probleem tijdens het sporten! Heb je lang haar, steek ze op of doe ze in een staart. Kort haar? Denk eens aan een haarband. Natuurlijk afgestemd op je sport setje!

De juiste pasvorm: Kies je sportkleding zorgvuldig! Kijk naar je figuur en stem hier je kleding keuze op af. Benadruk je pluspunten en verdoezel je onzekerheden!

Make-up: Vermijd dikke lage make-up! Door het zweten heb je grote kans dat je make-up gaat uitlopen. Wil je toch make-up gebruiken? Gebruik dan de juiste beauty producten, je kan er dan tijdens het sporten ook mooi en verzorgd uitzien.

Hippe sportkleding: Stem je sportkleding op elkaar af! Laat je zwarte sportkleding eens in de kast liggen. Kies voor knalkleuren! Zeker weten dat je goede reacties zal krijgen.