Sport bodywarmers voor dames

Sport bodywarmers voor dames

Een trendy sport bodywarmer is een musthave voor elke sportieve vrouw! Deze beschermt je niet alleen in het voor- en najaar tegen de eerste kou als je gaat hardlopen. Ze zijn ook lekker functioneel als je gaat wandelen of in de tuin gaat werken! Ze laten namelijk je vrouwelijke vorm mooi uitkomen en geven veel bewegingsvrijheid. Of je nu een casual, sportieve of stoere bodywarmer zoekt, keuze is er voldoende.

Sport bodywarmer kopen? Neem een kijkje bij: Mango en Wehkamp

Sport bodywarmers voor dames

Een sport bodywarmer is een prima aanvulling op je hardloop garderobe. Het is namelijk een zeer goede keuze als middenlaag in het voor- en najaar. Een bodywarmer is niet alleen lekker warm en zit prettig, veel sport bodywarmers zijn geheel reflecterend of zijn voorzien van reflecterende strepen. Dat het belangrijk is, dat je gezien wordt in het verkeer spreekt voor zich. Afhankelijk van de temperatuur kies je voor een basislaag met korte- of langen mouwen.

Maar ook als je gaat wandelen of lekker in de tuin gaat werken op een wat koelere dag, is een bodywarmer bijna onmisbaar! Ze geven niet alleen veel bewegingsvrijheid, ze bewijzen ook dat praktische kleding zeer stijlvol kan zijn. Prima in combinatie met een jeans, een shirt en een paar sneakers.

Alleen een kleine tip: de wat vollere dames moeten oppassen met gewatteerde bodywarmers, aangezien deze je figuur nog wat voller kunnen maken.

Sport bodywarmer kopen? Online aanbieders.

Wehkamp en Mango