Hardloopschoen kopen? Laat je niet verleiden!

Hardloopschoen kopen? Laat je niet verleiden!

Of je nu pas begint met hardlopen, of je maakt elke week de nodige kilometers, een goede hardloopschoen is een must! Een goede hardloopschoen verkleint namelijk de kans op blessures. Ben je op zoek naar een paar nieuwe hardloopschoenen, laat je dan niet verleiden door de drie onderstaande verleidingen.

Reclamecampagnes

Laat je niet verleiden door gelikte reclamecampagnes. Reclamecampagnes zijn nu eenmaal bedoeld om je te verleiden. In een reclamecampagne laten adverteerders niets aan het toeval over, over elk detail is nagedacht. Met mooie modellen, passende kleding en een perfecte achtergrond, zal elk sportmerk je willen doen geloven dat dit de hardloopschoen voor jou is! Op deze hardloopschoen zul je sneller, langer en veel prettiger kunnen hardlopen.

Kijk door al die gelikte opsmuk heen, stel de hardloopschoen centraal! Welk type schoen is het? Voor welk onderdeel in de atletiek is deze bedoeld! Is deze bedoeld om mee door de bossen te rennen, of om een snelle tijd te lopen op een baanwedstrijd? De belangrijkste vraag: Voor welke hardloopwerk zoek jij een hardloopschoen?

Eindelijk de goede kleur!

Je aandacht wordt getrokken door een paar mooi gekleurde schoenen, precies in de kleur die je al een tijdje zoekt. Ze zitten heerlijk en je bent om. Deze gaan mee naar huis! Voor dat je het weet sta je met je nieuwe aankoop buiten!

Laat je niet leiden door schitterende kleuren of een leuk model. Neem de tijd als je hardloopschoen gaat kopen! Pas meer dan één schoen en loop een testrondje. Waarbij je goed let op mogelijke knel- en irritatiepunten. Laat je niet wijs maken dat mogelijke knel- en irritatiepunten tijdens het lopen verdwijnen. Integendeel!

Twijfel je over de hardloopschoenen, koop ze dan niet! Maar stel je aankoopplannen nog eventjes uit! Hardloopschoenen zijn er voldoende!

Goedkoop

Hardloopschoen zijn niet goedkoop! Maar toch is het belangrijk om je niet alleen maar te laten leiden door de prijs! Goedkoop zou zomaar eens duurkoop kunnen zijn!

Bespaar tip: als je prima passende hardloopschoen hebt, kijk dan of je deze schoen in de uitverkoop goedkoop op de kop kan tikken.