5x lekker betaalbare sportkleding en sportschoenen!

5x lekker betaalbare sportkleding en sportschoenen!

Sportkleding hoeft niet duur te zijn. Gelukkig maar! Er zijn steeds meer en meer merken die een leuke sportcollectie lanceren voor niet al te veel geld! Dit zal je portemonnee zeker niet erg vinden! Shoppen wordt hierdoor nog leuker en natuurlijk het allerbelangrijkste, het sporten ook! Want zeg nu zelf, in een fijne en hippe sportoutfit is sport nog leuker!

Budget shops en budget sportmerken

Het betekent absoluut niet dat je in een flodderig shirt op de sportschool verschijnt, integendeel! Door wat goedkopere sportkleding te kopen, kun je niet één maar, twee of misschien wel drie items kopen! Heerlijk combineren dus. Ons overzicht van budget shops en budget sportmerken:

1. Forever 21

Voor alle internationale shoppers onder ons is de Forever 21.com geen onbekende. Maar deze goedkopere kledingketen is sindskort ook actief in Nederland! De online shop is een paradijs voor alle mode- en kostbewuste shoppers. Je raad het al, ook heeft Forever 21 een ruime sportcollectie, die net als de gewone kleding voor een klein prijsje verkrijgbaar is.

2. Only Play van Only

Kenmerkend voor de sportcollectie van Only Play is de sportieve uitstraling, maar toch met een vrouwelijke touch en dat alles voor een vriendelijk prijsje.

3. Scapino

Waarschijnlijk ken je ze vanwege hun grote collectie schoenen. Maar ook de collectie sportkleding is ruim. Of je nu wat zoekt voor je kinderen, je partner of jezelf ook bij Scapino heb je een ruime keuze aan lekker betaalbare sportkleding.

4. Under Armour

Under Armour is een toonaangevend sportmerk met een uitgebreide collectie functionele sportkleding voor mannen en vrouwen. Wel de duurste uit ons overzicht, maar met een beetje zoeken, of je wacht op de uitverkoop, bij Under Armour en je kan van dit sportmerk fijne sportkleding op de kop tikken.

5. Decathlon

Ik moet toegeven dit is geen sportmerk, maar het is absoluut een webshop die je regelmatig moet bezoeken. Decathlon verkoopt namelijk goede sportkleding, tegen zeer concurrerende prijzen.