Nike ‘We Own The Night’. Loop jij ook mee?

Nike ‘We Own The Night’. Loop jij ook mee?

Voor de tweede maal op rij, organiseert Nike op 16 mei de “We Own The Night” run. Tijdens deze run, waar overigens alleen vrouwen aan mee mogen doen, ren je een parcours van 10 kilometer onder begeleiding van opzwepende hardloopmuziek kriskras door Amsterdam. De “We Own The Night” run is een mix van sport, mode en muziek die behalve in Amsterdam, ook in andere grote steden zoals Berlijn, Londen, Parijs, Milaan plaatsvindt.

Omdat beweging zeer belangrijk is voor een gezonde levensstijl, heeft Nike ook dit jaar een een goed doel verbonden aan “We Own The Night” run. Van het inschrijfgeld wordt €5,- gedoneerd aan Kids Actief. Dit is een initiatief van Designed to Move, met als doel jongeren wereldwijd er van bewust te maken, dat een actieve levensstijl belangrijk is voor je gezondheid. Omdat in minder dan twee generaties, onze lichamelijke activiteit opzienbarend is gedaald, met alle gezondheidsgevolgen van dien.

Of je nu een of drie keer in de week sport, het maakt niet uit! Elke vrouw kan zich inschrijven. Zou je nog wat hulp kunnen gebruiken dan kan je een hardloopschema krijgen via Nike+ app. Via twitter kan je alle ontwikkelen wereldwijd volgen met de #WeOwnTheNight.

De kosten voor “We Own The Night” run zijn €20,-. Hiervan gaat dus €5,- naar Kids Actief, ontvang jij een Nike Dry Fit wedstrijdshirt, enkele goodies en natuurlijk het belangrijkste, je maak met heel veel andere vrouwen een superleuke run, kriskras door Amsterdam. Het shirt en de goodies kun je vanaf 19 mei ophalen bij de Nike Store in de Kalverstraat te Amsterdam. Dus, just do it, inschrijven kan hier. Loop jij mee?