Figuurcorrigerende sportlegging

Figuurcorrigerende sportlegging

Sporten is heerlijk! Want behalve dat het goed is voor je gezondheid, heeft sporten ook een goede invloed op je humeur! Lekker gaan sporten is dus ons advies. Maar dat is niet voor elke vrouw weggelegd. Veel vrouwen zijn niet tevreden met hun figuur. Ze vinden dat ze te dikke billen hebben en ook de bovenbenen mogen slanker! In een (strakke) sportbroek naar de sportschool is dus een ‘no go’!

Zou je worstelen met dit probleem, dan hebben we een fijne tip! Een aantal sportmerken heeft namelijk een corrigerende sportlegging op de markt gebracht. Dit type legging zorgt zonder ook maar een druppeltje zweet, voor een slanker ogend lichaam. Het stof van een corrigerende legging heeft een hoge dichtheid, hierdoor heeft de corrigerende legging een liftende werking op je billen, bovenbenen, buik en heupen. Het stretch stof zorgt vervolgens voor een fijne pasvorm. Daarbij zijn ze ook nog verkrijgbaar in diverse kleurtjes.

Drie sportmerken met een corrigerende legging

Figuurcorrigerende legging van Mango

Mango heeft naast een kleine maar trendy sportcollectie ook een aantal figuurcorrigerende leggings in hun collectie opgenomen. Deze figuurcorrigerende sportleggings zijn verkrijgbaar in twee lengtes: lang en capri en gemaakt van sneldrogende stretch stof. Verkrijgbaar in diverse kleuren en verkrijgbaar vanaf €19,95.

mango-figuurcorrigerende-leggings

Röhnisch Shape tight

Röhnisch een sportmerk uit Zweede en heeft ook een ‘Shape tight’ in hun collectie zitten. Deze Shape tights hebben een hoge dichtheid, hierdoor hebben de tights een liftende werking op je billen en benen. Daarnaast heeft de tight ook een hogere taille, waardoor je buikje minder zichtbaar wordt.

Rohnisch-Shape-tight

Casall sculpture tights

Casall heeft ook een figuur corrigerende sportlegging op de markt gebracht. Deze ‘Sculpture legging’ is gemaakt van gepatenteerd stretch materiaal wat je lichaam een gestroomlijnde look geeft. Verkrijgbaar in een lang- en capri model.

Casall-sculpture-tights