Sportmerken die je wellicht nog niet kent

Sportmerken die je wellicht nog niet kent

De bekende sportmerken als Nike, Adidas en Under Armour ken je vast! Maar wist je dat er ook nog een hoop andere sportmerken zijn, die ook super mooie en lekker opvallende sportkleding hebben. Deze sportmerken hebben een veel kleiner reclamebudget als Nike en Adidas en kunnen zich daarom wat minder in de kijker spelen. Maar dat wil niet zeggen, dat deze sportmerken geen fijne en goede sportkleding hebben. Integendeel!

Vijftal minder bekende sportmerken

Op zoek naar wat nieuws? Iets anders! Iets wat andere nog niet kennen? Wij stellen een vijftal sportmerken aan je voor, die je wellicht nog niet kende.

Y.A.S Sport

Y.A.S Sport heeft modieuze sportkleding met opvallende prints en kleurencombinaties. De sportkleding van Y.A.S Sport is ook prima draagbaar buiten de sportschool.

Drop of Mindfulness

Hou jij van vrolijke kleuren en vind je een vrouwelijke pasvorm belangrijk, dan kunnen we het Zweedse sportmerk ‘Drop of Mindfulness’ aanraden. Belangrijkste doelgroep voor Drop of Mindfulness is Yoga, maar de sportkleding is ook prima draagbaar als je gaat hardlopen of gaat fitnessen.

Casall

Casall heeft zorgvuldig ontworpen sportkleding voor diverse sporten. De sportkleding is van goede kwaliteit en ontworpen om lekker in te sporten. Een absolute must-have in de Casall sportcollectie is de ‘sculpture tight’. Deze sportlegging maakt je benen lekker slank.

Desigual

Grote kans dat je het modemerk Desigual kent. Maar wist je ook dat Desigual een sportcollectie heeft? Deze sportcollectie is net zo vrolijk als de gewone kleding.

Kari Traa

Kari Traa is het sportmerk van de Noordse freestyle-skiester ‘Kari Traa’. Haar sportkleding is herkenbaar aan het vlinder logo en de lekker felle kleurtjes. Dit is sportkleding die een zeer hoog ‘hier wil ik ook in sporten’-gehalte heeft.

Alle foto’s zijn afkomstig van de sportmerken.