Sportshirts voor dames

Sportshirts voor dames

Een sportshirt is een belangrijk onderdeel van je sportgarderobe. Niet alleen moet een sportshirt er leuk uitzien, het moet ook lekker zitten. Daarnaast is het voor een optimale prestatie ook belangrijk dat het sportshirt is gemaakt van ademend en vochtregulerend materiaal. Niets is zo vervelend als een sportshirt dat tijdens het sporten veel te warm is en gaat plakken op je huid!

Sportshirts voor dames kopen

Adidas en Decathlon

Sportshirt voor dames kopen? Waar moet je opletten?

Een sportshirt moet prettig en comfortabel zitten. Een sportshirt wat irriteert tijdens het sporten, zal vrij snel achter in de kledingkast verdwijnen

Let ook op de naden: Naden of labels kunnen irritatie aan je huid veroorzaken. Goede sportkleding is daarom voorzien van platte naden, om zo irritatie tot een minimum te beperken.

In het voorjaar draag je een sportshirt met korte mouwen, terwijl je in de winter kiest voor een sportshirt met lange mouwen van een wat dikkere stof. Is het heel warm, kies dan voor een singlet.

Ruim aanbod aan sportshirt voor dames

Sportshirts zijn er in heel veel verschillende kleuren, prints en pasvormen. Ga jij voor een hip printje, een fel kleurtje of kies je voor zwart? De favoriete sportkleur voor veel dames. Sport je graag in een shirt dat nauw aansluit op je lichaam, of vind je het toch prettiger, dat het sportshirt wat losser zit?. Waar je voorkeur ook naar uit gaat, online zijn er voor alle smaken sportshirts te koop.

Shop sportshirt: Adidas en Decathlon

Een sportshirt is de tweede laag van het drie-lagen systeem. Wil je meer weten over het drie-lagen systeem, ga dan naar de info pagina over het drie-lagen systeem.