INKnBURN, hardloopkleding waarin je opvalt!

INKnBURN, hardloopkleding waarin je opvalt!

Mag het van jou wat meer opvallender? Of wil je eens wat anders dan de sportkleding van Nike, Asics of Adidas. Dan kunnen we het sportmerk INKnBURN aanbevelen. Dit jong sportmerk uit Amerika brengt sportkleding op de markt, waar je niet onopgemerkt in blijft door de stoere en bijzondere prints in lekker felle kleurcombinaties.

De collectie bestaat voornamelijk uit tops, shorts, rokjes en tights die prima met elkaar te combineren zijn, omdat veel kleding als set verkrijgbaar is. Vind je dat toch wat te veel van het goede, dan kan je de sportkleding ook combineren met effen en neutrale sportkleding van een ander sportmerk.

De kleding is zeer geschikt voor hardlopers en dan met name voor marathons, (duur)trainingen en trailruns. De stoffen die INKnBURN gebruikt zijn lekker licht, ademend en beschikken over een lichte vorm van stretch, wat de pasvorm absoluut ten goede komt.

Kortom, zoek jij hardloopkleding waarin je opvalt, dan is INKnBURN een aanrader. De collectie bevat zowel heren als dames hardloopkleding.

Foto’s via facebook.com/INKnBURN