Sport-BH vs. gewone BH

Sport-BH vs. gewone BH

De meeste vrouwen die sporten zullen twee typen BH’s in de kledingkast hebben liggen. De gewone BH, die je draagt op je werk en in je vrije tijd en een BH die je draagt bij het sporten, een sport-BH. Laat nu net de sport-BH het fijnste zitten en ook de meeste steun geven. Eigenlijk helemaal niet verwonderlijk, want een sport-BH moet nu eenmaal steun geven.

Het uiterlijk (was) minder belangrijk. Een groot aantal jaren terug moest je het doen met een of twee kleuren en de keuze aan modellen was beperkt. Gelukkig is hier de laatste jaren veel verandering in gekomen, is het aanbod aan sport-BH zeer groot. Deze sport-Bh hebben naast een uitstekende pasvorm, steeds vaker een super hippe uitstraling. Door deze combinatie van, hippe uitstraling en goede pasvorm. Zou je bijna gaan overwegen om je gewone BH in te ruilen voor een sport-HB en je sport-BH dus ook te dragen op je werk en in je vrije tijd.

Ook op je werk en in vrije tijd zit je niet stil en je borsten dus ook niet. Heb je zwaar fysiek werk zoals: werken in de horeca, politie, zorg of detailhandel, dan zullen je borsten veel bewegen. Dat zelfde geld ook in je vrije tijd; huishouden en in de tuin werken om er een paar op te noemen. Om (af en toe) een sport-HB te dragen in je vrije tijd, is misschien helemaal nog niet zo gek idee. Al is het natuurlijk wel wat minder sexy. Of wat vinden jullie? Do of Don’t!

Lees ook: Sport-BH aankoop tips + online sport-BH testen