Hardloop tight. Onmisbaar tijdens het hardlopen!

Hardloop tight. Onmisbaar tijdens het hardlopen!

Een hardloop tight is een belangrijk onderdeel van je hardloop garderobe! Het is gebruikelijk, dat deze strak om je benen aansluit. Op deze wijze wordt niet alleen het transpiratievocht goed afgevoerd, ze zullen je ook niet hinderen tijdens het hardlopen. Niets is zo vervelend als een hardloopbroek die onder om je benen wappert, waardoor je kan struikelen. Last but not least, hardlopen doe je niet meer in een saaie sportbroek. Tegenwoordig zijn er heel veel vrolijke en trendy hardloop tights verkrijgbaar. Van capri tot lang of kort, voor elke wens of temperatuur is er wel een tight verkrijgbaar.

Kortom een hardloop tight is een absolute musthave die zeker niet mag ontbreken in de sportgarderobe van elke sportieve en modebewuste vrouw.

Hardloop tight shop je online bij Decathlon en Adidas

Hardloop tight kopen? Waarop te letten

Zorg dat de tight lekker zit bij het hardlopen! Niets is zo vervelend als een tight die omhoog kruipt of afzakt.

Kies voor een sportbroek die gemaakt is van vochtregulerend materiaal, hierdoor blijft je huid droog tijden het sporten.

Een hardloop tight met een extra brede elastische tailleband, zit niet alleen erg lekker, ze geven een goede houvast en ogen optisch slanker.

Als je een strakke sportbroek echte niet ziet zitten, kan je ook kiezen voor een sportbroek die wat losser zit. Losse modellen zijn er voldoende van lang tot capri.

 Foto via Nike