Super vinding. Fietsbroekje voor vrouwen!

Super vinding. Fietsbroekje voor vrouwen!

Christiana Guzman, die na het zoveelste ritje op haar fiets weer pijn had aan haar schaamlippen, besloot na wat grapjes van haar vriendinnen dat een zeem wel kon helpen. Na wat onderzoek vond ze inderdaad een aantal producten met een soortgelijke functie. Maar geen van deze gelijksoortige producten waren bestemd voor vrouwen.

Dit was voor Christiana Guzman de motivatie om te kijken of ze zelf een product kon ontwerpen specifiek gericht op vrouwen. Ze begon met schetsen en ontwerpen. Toen eenmaal duidelijk was, hoe het ontwerp er uit moest zien, ging ze met een naaister aan de slag met prototypes. Het resultaat: ‘Chamois Panties’!

Een stijlvol fietsbroekje met een fijn comfort, specifiek voor vrouwen.

De ‘Chamois Panties’ zijn bestemd voor vrouwelijke fietsers die kortere afstanden fietsen! De fietsbroekjes zijn niet bedoeld voor de lange afstandsritten of wedstrijden. Dan kun je beter kiezen voor een (echte) fietsbroek.

Twee modellen

Christiana Guzman heeft twee modellen ontworpen, ’the Brigitte’ en ’the Bettie’.

The Brigitte heeft een dikkere zeem voor de dames die op zoek zijn naar meer demping.

The Bettie heeft juiste weer een wat dunnere zeem.

Super idee

De fietsbroekjes zijn in de fietswereld zeer positief ontvangen. Christiana Guzman is dan ook zeer verrast hoe viraal haar fietsbroek rond gaat in het de wielersportrijk. Wij vinden het een super idee en zijn nu al fan van haar. Wat vind jij? Zou jij jezelf al zien zitten met een zeem tussen je benen tijdens een afspraak?

Je kan de fietsbroekjes online bestellen. Kosten voor een internationale order zijn 12 dollar.