Sport-BH aankoop tips + online sport-bh test

Sport-BH aankoop tips + online sport-bh test

Grote of kleine cupmaat, een goede sport-bh die voldoende ondersteuning geeft aan je borsten, is essentieel. Helemaal, als je high impact sporten zoals hardlopen, fitness of een balsport beoefent.

Een goede sport-bh geeft ondersteuning aan je borsten, beperkt het bewegen tot een minimum en voorkomt hierdoor het pijnlijke stuiteren en beschadigingen. Daarnaast zijn sport-bh’s ook gemaakt van ademend en vochtregulerend materiaal.

Kortom, het is gewoon voor je eigen borsten belangrijk om een goede sport-bh te dragen. Zeker als je veel aan sport doet! De tijd dat het uiterlijk minder belangrijk was, hebben we gelukkig achter ons gelaten. Tegenwoordig zijn sport-bh’s verkrijgbaar in de meest hippe kleuren en trendy modellen, zonder hun goede pasvorm te verliezen.

Bij de keuze van een sport-bh kunnen we grofweg twee types sport- bh’s onderscheiden:

  • Sport-BH met cups, veelal geschikt voor vrouwen met grote borsten. (maatvoering is via cupmaat)
  • Sport-BH die bestaat uit één enkel vlak, veelal geschikt voor vrouwen met kleine tot middelgrote borsten. (maatvoering via small, medium en large)

Tips, hoe je een goede sport-BH kiest, hebben we beschreven in ‘Een goede sport-BH hoe kies je die?

Een goed passende sport-bh vergroot het plezier in sporten.

Sport bh online? De juiste sport-bh!

Online is het aanbod van sport-bh’s groot. Alle sportmerken zoals Adidas, Nike en Shock Absorber hebben een breed aanbod aan topkwaliteit sportbeha’s, die je onbezorgd laten sporten.

Handige en slimme sport-bh test

Via een handige online tool op Nike.nl vind je binnen een paar eenvoudige stappen de juiste sport-bh.

Bij Wehkamp.nl vind je sport-bh’s van de sportmerken Adidas, Nike en Shock Absorber. Daarnaast hebben ze een handige indeling gemaakt, die gebaseerd is op het ‘impact level’ van verschillende sporten.

Alle4running.nl heeft een fijn aanbod aan sport-bh’s die scherp zijn geprijsd.

Ontwerp je sport-bh aan een uitvoerige test! Spring, ren een rondje door je huis en doe wat grondoefeningen. Kortom, neem de tijd om je nieuwe aanwinst uit te testen.