Sport singlet voor dames

Sport singlet voor dames

Singlets oftewel ‘sporttops’ zijn populair vanwege de bewegingsvrijheid en het modieuze en trendy uiterlijk. Singlets zijn perfect als je op warme dagen gaat hardlopen, maar ook bij fitness, yoga en dansen zijn ze onmisbaar. Met een singlet (sporttop) kan je eindeloos combineren, vanwege de eenvoudige pasvorm. Als eyecatchers of heel basic in het zwart of wit. Sporttops zijn ook prima te dragen onder een hardloopjacket of trainingsvest op wat koelere dagen.

Sporttop online kopen

Forever 21 en Decatlon

Sport singlet, de perfect basis

Net als bij alle andere sportkleding worden sport singlets gemaakt van luchtdoorlatend en vochtregulerend materiaal. Voor een sporttop is materiaal extra belangrijk omdat je deze direct op de huid draagt. Let hier dus op bij de aankoop!

Katoen is absoluut niet geschikt om in te sporten, katoen absorbeert in plaats van dat het transporteert. Katoen gaat plakken op je lichaam en wordt zwaar.

Er zijn sporttops van heerlijk zacht stof, dat extra rekbaar is en hierdoor mooi om het lichaam sluit. Daarnaast zijn er ook singlets die los om het lichaam vallen. Waar je voorkeur naar uit gaat, is persoonlijk.

Daarnaast geven sommige sporttops door de ‘ingewerkte BH’ extra ondersteuning aan je borsten tijdens het sporten. Of je dit prettig vindt is een persoonlijke keuze. Maar in de meeste gevallen is het niet zo, dat deze ‘ingewerkte BH’ een sport-BH kan vervangen.

Sport singlet online kopen

 Forever 21 – Decatlon en Adidas

Een sport singlet kan je ook prima dragen als basis onder sweatshirts, trainingsjackets of hoodies. Een sport singlet is dan de eerste laag van het drie-lagensysteem. Wil je meer weten over het drie-lagen systeem, ga dan naar de info pagina over het drie-lagen systeem.