Stel je vraag aan een topatleet

Stel je vraag aan een topatleet

Altijd al weten hoe een echte topatleet traint? Wat een topatleet eet en wat deze er allemaal voor moet doen, om keer op keer tot een topprestatie te komen? Zomaar een aantal vragen waar jij als recreatieve loper best wel eens een antwoord op wil. Ook bij Runnersworld zagen ze dit. Dat was dan ook de reden voor het topic ‘Ask Me Anything‘ op het forum van Runnersworld! Hier kan iedereen, die een vraag heeft aan een topsporter, deze zelf stellen aan de topatleet die op dat moment in de spotlight staat.

Jij stelt een vraag en de topatleet geeft zelf zijn/haar reactie. Ook al zou jezelf geen vragen hebben, dan nog is het voor de fanatieke recreatieve hardloper een aanrader om het topic te volgen omdat er interessante vragen met antwoorden voorbij komen!

Zo kun je deze maand Shannon Rowbury, een Amerikaanse halve afstand loopster die 2 maal Olympisch finalist was en winnares van een bronzen medaille op het WK in 2009, vragen stellen. Topatleten waar je eerder vragen aan had kunnen stellen zijn Magdalena Lewy – Boulet (marathonloopster) en Brenda Martinez, die een bronzen medaille won op 800 meter tijdens het WK in 2013.

Ben je nieuwsgierig hoe topatleten trainen, dan is het zeker een pagina om in de gaten te houden. De atleten zijn allemaal Amerikaans, maar aan welke Nederlandse topatleet zou je wel eens een paar vragen willen stellen?