Najaarscollectie van ASICS, lekker opvallend!

Najaarscollectie van ASICS, lekker opvallend!

De sportkleding van ASICS heeft al jaren een zeer goede reputatie onder hardlopers. Ook de najaarscollectie van 2013 valt op door de kwalitatieve en functionele materialen en de goede pasvorm. Wat bij deze najaarscollectie opvalt, zijn de frisse en felle kleuren groen en roze, die in de donkere maanden de zichtbaarheid in het verkeer vergroten. Echte eyecatcher waar je dan ook in gezien mag worden zijn o.a. een hoodie, hardloopjack en longsleeve.

De hoodie en longsleeve zijn verkrijgbaar in groen en roze, de hardloopjack is er in de kleuren roze en zwart. Voor de heren is de hardloopjack en longsleeve ook in de kleur oranje verkrijgbaar.  De hoodie heeft een aantal fraaie roze accenten, daarnaast zien we dat de mouwen extra lang zijn waardoor je handen ook bij guur weer beschermd worden. Door de inkeping voor de duimen, blijven de mouwen goed zitten. De hardloopjack heeft een muts, daarnaast zien we ook dat de mouwen extra lang zijn en hebben ze een inkeping voor de duimen.

Verder bestaat de najaarscollectie uit een groot aantal nieuwe tights met leuke accenten in de vorm van een A, hardloopshirts en zien we ook dat ASICS een hardlooprokje met tight in de collectie heeft.