Adidas sportkleding. Heel veel keuze!

Adidas sportkleding. Heel veel keuze!

Adidas is een sportmerk, dat zo’n 95 jaar geleden is opgericht door de Duits Adi Dassler. Het doel van Adi Dassler was om elke sporter van het beste sportmateriaal te voorzien. Dit doel heeft het bedrijf nog steeds, met als resultaat een ruime keuze aan sportkleding en sportschoenen voor heren en dames. Kenmerkend voor veel Adidas sportkleding zijn de drie strepen op de mouw van een Adidas sportshirt of Adidas sportjacket en/of op de zijkant van de sportbroek. Het meest bekende en ook beste voorbeeld is het Adidas trainingspak.

Adidas bij Stella McCartney & Adidas hardloopkleding

Maar door de jaren heen heeft ook Adidas haar sportcollectie steeds meer uitgebreid. Naast sportkleding en sportschoenen brengt Adidas ook steeds meer fitness- en tenniskleding, hardloopkleding en hippe sportaccessoires op de markt. Daarnaast is Adidas ook samen gaan werken met de Britse mode ontwerpster Stella McCartney (dochter van Paul McCartney) Wat al jaren resulteert in een zeer modieuze sportcollectie onder de naam ‘Adidas bij Stella McCartney‘. De prijs van deze sportcollectie is iets hoger als van de regulieren sportkleding van Adidas, maar je koopt wel design sportkleding waarin niet iedereen in sport.

Energy Boost hardloopschoen

De laatste innovatie van Adidas is de Energy Boost. Bij deze nieuwe innovatie draait het allemaal om de zool. Deze bestaat namelijk uit kleine korreltjes die zijn opgeblazen waardoor de buitenkant van de korreltjes stevig is maar de binnenkant zacht en elastisch. Hierdoor is de zool in staat de energie van de loopbeweging beter op te slaan en weer vrij te geven: “Boost”. Deze nieuwe innovatie is wereldwijd zeer goed ontvangen en zijn er heel wat topatleten die deze hardloopschoen van Adidas gebruiken.

Sportcollectie Adidas op Sportoutfit

Welke kleur of combinatie je ook zoekt, in de Adidas sportcollectie, vind je zowel opvallende kleurcombinaties als zwart-witte sportkleding. Zeer populair zijn ook de sportshirt en hoodies met alleen het Adidas logo. Kortom, iedereen vindt ongetwijfeld zijn of haar favoriete sportkleding of sportschoen. Wil je graag je Adidas sportkleding of Adidas sportschoenen kopen, kijk dat in online winkel van Adidas.nl