Losse veters tijdens het sporten is vanaf nu verleden tijd!

Elke sporter overkomt het wel eens, goed gestrikt of dubbele knoop, het maakt niet uit! Het overkomt je gewoon, een losse veter! Het is alleen zeer vervelend! Helemaal als je maaden heb getraind voor die ene wedstrijd en net voordat het startschot klinkt, zie jij dat je veter los zit. Weg concentratie en weg PR! Ook Jurrien Theuvenet, zelf fanatiek sporter, zag dit probleem en ging op zoek naar een product dat dit probleem moest oplossen! De oplossing, die hij heeft gevonden, is de ClickTight: Een zeer simpel, maar vernuftig product dat het losse veter probleem oplost!

De ClickTight wekt als volgt: Je haalt de uiteinden van de veters door de ClickTight, om deze vervolgens strak te trekken en vast te zetten met een click. Makkelijker kan bijna niet! Helaas kan je het product nog niet kopen, maar als je het een goed idee vind kan je project wel steunen op Kickstarter. Je kan dan het product steunen door alvast een aankoop te doen. Voor iets meer dan tien euro kun je een paar bestellen op Kickstarter.

De ClickTights zijn er in diverse printjes, kilometers en branding verkrijgbaar. Dus ook nog eens zeer modieus! Wat wil je nog meer?