De Lunarglide 6, de belichaming van de prestaties en stijl

De Lunarglide 6, de belichaming van de prestaties en stijl

De vernieuwde Lunarglide 6 is volgens Rob Williams, Senior Designer Footwear bij Nike, ‘Het beste van twee werelden, zowel licht als stabiel en voorzien van een goede demping’. Hierbij hebben nieuwe inzichten en ervaringen van hardlopers Nike geholpen om deze vernieuwde Lunarglide 6 op de markt te brengen.

Het is voor een sportmerk niet eenvoudig om een sportschoen op de markt te brengen die door een grote groep sporters gebruikt kan worden. Maar met de vernieuwde Lunarglide 6 gaat Nike toch deze uitdaging aan. De Lunarglide 6 is namelijk een hardloopschoen die bedoeld is voor een grote groep hardlopers: ‘Neutrale lopers die een klein beetje ondersteuning kunnen gebruiken’.

De zool van de vernieuwde Lunarglide 6 is licht en bevat meer demping dan de zool van de LunarGlide 5. Nieuw is ook de tweedeling van de zolen! Door deze tweedeling heeft Nike de eigenschappen van de zool zowel voor als achter kunnen aanpassen.

Het bovenwerk geeft de voet voldoende stabiliteit en de naadloze binnenvoering zorgt voor veel comfort. Bij het ontwerp heeft Nike zich laten inspireren door moderne architectuur en minimalistisch design.

De Lunarglide 6 is verkrijgbaar in diverse kleuren, maar kan ook naar eigen smaak en inzicht worden aangepast!