Adidas Supernova Glide Boost. Hoge verwachtingen van deze hardloopschoen!

Adidas Supernova Glide Boost. Hoge verwachtingen van deze hardloopschoen!

Van de website Hardloopaanbiedingen.nl kreeg ik de vraag of ik het nieuwste paradepaardje van Adidas, de ‘Adidas Supernova Glide Boost’, wilde testen. Dan zeg je natuurlijk meteen ja! Alleen was er een klein probleempje, toen ik de ‘Adidas Boost’ toe gezonden kreeg, was ik geblesseerd! Dus helaas moesten deze schatjes nog eventjes in de doos blijven. Maar vanaf nu komt daar verandering in en ga ik ze uitvoering testen. Met het voorjaar in het vooruitzicht, moet dat zeker lukken.

Maar eventjes in het kort wat deze Adidas hardloopschoen zo goed maakt: Ten eerste is de zool van de ‘Supernova Glide Boost’ voorzien van de Boost techniek.

De zool bestaat uit kleine korreltjes die zijn opgeblazen waardoor de buitenkant van de korreltjes stevig is maar de binnenkant zacht en elastisch. Hierdoor is de zool in staat de energie van de loopbeweging beter op te slaan en weer vrij te geven: “Boost”.

Ten tweede, het bovenwerk is gemaakt van ademend mesh. Het bovenwerk heeft dus een nog betere ventilerende functie, daarbij is het mesh heerlijk zacht en is de binnenkant bijna geheel naadloos. Niet onbelangrijk, de schoen is ook lekker licht en is vrij soepel wat betreft het af rollen van je voeten tijdens het hardlopen. Dit vind ik persoonlijk erg prettig. Daarnaast is de zool gemaakt van Continental rubber. Slijtvast en voor een optimale grip op alle ondergronden, dan met name op een nat wegdek.

Hoge verwachting

Klinkt natuurlijk superinteressant, maar het belangrijkste is: Hoe zitten deze hardloopschoenen? Nu kan ik al uit ervaring vertellen, dat ik al een tijdje op de Adidas Boost sport en deze bevallen prima! Van dit nieuw model verwacht ik dus veel. Natuurlijk heb ik ze al eventjes uitgetest, ze zitten super! De ‘Adidas Supernova Glide Boost’ is overigens een neutrale loopschoen, zou je ook overwegen deze hardloopschoen te kopen. Eerdaags, wanneer ik wat langer op deze hardloopschoenen heb kunnen sporten, zal ik een uitgebreide review schrijven over deze Adidas hardloopschoen.

Mocht je hierop niet willen wachten of ben je op zoek naar een nieuw paar hardloopschoenen, dan kan je deze kopen via Hardloopaanbiedingen.nl, want naast dat ze nu al fijn zitten, zien ze er natuurlijk fantastisch uit! Want ja, het oog wil ook wat tijdens het sporten.