5 sporttas regels die het leven makkelijker maken

5 sporttas regels die het leven makkelijker maken

Als je direct vanuit je werk naar de sportschool gaat, is een goed gevulde sporttas belangrijk! Maar in alle haast worden er vaak dingetje vergeten, zo vroeg in de ochtend! Met als gevolg dat je tijdens het sporten voor ongewenste verassingen komt te staan! Of nog erger, een lege sporttas en je kan niet sporten! Om dit te voorkomen hebben wij een paar handige tips voor je, zodat het vullen van je sporttas een routine klusje voor je is:

Pak je sporttas de avond van te voren in. Je hebt waarschijnlijk geen tijd om nog op zoek te gaan naar twee dezelfde sokken. Maak er een gewoonte van om de avond, voordat je gaat sporten, je sporttas klaar te maken. Zeker weten dat jij jezelf hiervoor dankbaar bent!

Vochtige wegwerp wasdoekjes zijn je beste vriend. Of het nu gaat om het afvegen van je verstopte poriën, uitgelopen make-up of modderspetters van het buiten hardlopen. Ze zijn ideaal om je eventjes snel te op te frissen. Onder andere verkrijgbaar bij Kruidvat.

De extra’s. Altijd handig om een paar extra items in je sporttas te hebben. Denk aan haarband, haarstiekjes, pleisters, sportrepen, kam, douchegel, plastic draagzak, deo en make-up.

Houd het gescheiden. Natte handdoek, bezwete sportkleding en sportschoenen omdat hier bacteriën in kunnen gaan groeien. Daarbij ruikt je bezwete kleding niet fris. Doe deze in een plastic draagzak zodat ze gescheiden zijn van je reguliere kleding.

Reinig. Niet onbelangrijk, maak ook je sporttas regelmatig schoon. Neem de tijd om elk weekend alle half opgegeten snacks of boterhammen weg te gooien! Hiermee hou je rare luchtjes buiten de deur!

Foto via pinterest