Spotify en Adidas maken samen jouw ideale playlist

Spotify en Adidas maken samen jouw ideale playlist

Voor alle hardlopers onder ons. Spotify heeft in samenwerking met Adidas een nieuwe dienst op de markt gebracht. Deze samenwerking bestaat uit een online app die naast een gepersonaliseerde playlist, ook een hardlooproute voor je uitstippelt.

Hoe werkt de Adidas – Spotify app?

Via de app geef je aan waar je woont of waar je wil gaan hardlopen, hoeveel kilometer je wilt gaan hardlopen, het tempo en je geeft je favoriete running track op. Vervolgens gaat Spotify op zoek naar een passende playlist en krijg je alle populaire hardlooproutes in de buurt van jouw opgegeven stad. De routes worden overigens gegeneerd in samenwerking met Runkeeper. Om de playlist af te luisteren klik je op ‘Get started and listen now’, de playlist wordt dan geopend in Spotify, waar je deze dan kan opslaan, mits je bent ingelogd.

Het is zeker een leuke app, niet alleen om de verrassende playlist, maar ook om de hardlooperoutes. Zo kan je zien waar bij jouw in de buurt de populaire hardlooproutes zijn. Voor wat variatie in je trainingen is dit altijd leuk. Een interessante samenwerking, die wel nog wat verder geoptimaliseerd kan worden, zodat ook de routes via een mobiele app beschikbaar komen.