Nike lanceert twee nieuwe Nike Air Zoom modellen

Mo Farah; twee keer wereldkampioen en twee keer goud op de Olympische spelen. Galen Rupp; vier maal Amerikaanse recordhouder en Rita Jeptoo; winnaars van diverse marathons. Deze atleten hebben meer gemeen dan alleen deze geweldige prestaties, een bovennatuurlijk talent en ongekende werklust. Ze kiezen alle drie voor de Air Zoom sportschoenen van Nike! Dat is niet voor niets!

Het is de techniek wat deze schoenen zo uniek maakt! De techniek van Air Zoom is namelijk instaat om de kracht van de landing op te zetten in een krachtige (opwaartse) reactie, die de contacttijd met de grond vermindert. Waardoor je dus sneller en gemakkelijker kan hardlopen.

Facelift voor de vier Air Zoom modellen

De Air Zoom, die al sinds 1995 in de collectie zit van Nike heeft een facelift gekregen! De vier modellen hebben allemaal een nieuwe look gekregen, ook is het model van de schoen aangepast, zodat je als loper nog meer rendement kan halen uit de techniek van de Air Zoom. De vier Air Zoom sportschoenen bevatten elk verschillende elementen, die afgestemd zijn op specifieke behoeften van een hardloper.

Nike Air Zoom Pegasus 31: Een neutrale hardloopschoen voor dagelijkse trainingen. Nieuw aan de Pegasus 31 is de verlaagde ‘heeldrop’ (het hoogteverschil tussen hak en neus), onder de voorvoet is de schoen afgerond en is het middenvoetgedeelte aangepast voor meer ondersteuning. Vekrijgbaar in drie kleuren: fel roze, zacht roze/wit en zwart!

Nike Air Zoom Structure 18: Is een stabiliteit loopschoen voor al je dagelijkse training en is ontworpen om pronatie te verminderen.

Nike Air Zoom Elite 7: Ontworpen voor lopers die graag snel wil lopen op een lichte schoen! De nieuwe edities heeft ook een lagere ‘heeldrop’ en het bovenwerk heeft een mooie slanke pasvorm van lichtgewicht mesh.

Nike Air Zoom Streak 5: Deze schoen is ontworpen voor snelheid! Lekker licht, een uitstekende pasvorm en een naadloze voorgedeelte.

De Nike Air Zoom schoenen zijn verkrijgbaar via Nike.nl