Nike brengt de ultieme sportbeha op de markt!

Nike brengt de ultieme sportbeha op de markt!

Een goede sportbeha is zonder twijfel het belangrijkste kledingstuk voor een vrouw, ongeacht welke sport ze beoefent! Daarbij staat pasvorm en comfort voorop, maar het oog wil ook wat! Dit inspireerde Nike om op zoek te gaan naar de ultime sportbeha. Nike heeft hiervoor twee jaar lang in samenwerking met de Universiteit van Loughborough gewerkt om de perfecte en goed uitziende sportbeha te ontwerpen.

Tijdens dit onderzoek werd gekeken hoe borsten bewegen tijdens het sporten en op welke plekken er extra ondersteuning nodig was. Daarnaast is zeer kritisch gekeken naar de materiaalkeuze, zijn ze wereldwijd getest door 300 atletes en getest in de was, om de levensduur en krimp te onderzoeken. Dit onderzoek heeft uiteindelijk geleid tot vier nieuwe sportbeha’s: voor lichte ondersteuning tot zeer zware ondersteuning, die vanaf 14 juli verkrijgbaar zijn!

Sexy meets sport

De sportbeha collectie bestaat uit een viertal sportbeha’s die zijn afgestemd op de gewenste mate van ondersteuning en aantrekkelijk zijn vormgegeven. Op deze wijze wil Nike de werelden van sexy lingerie en functionele onderkleding samenbrengen.

Kopstuk van de collectie: de Nike Pro Rival Beha, die door zijn pasvorm en materiaalgebruik, de meeste ondersteuning biedt. Deze beha wordt aangeboden in 25 verschillende maten om zo elke vrouwelijke sporter te voorzien van de perfecte pasvorm. Kosten van deze sportbeha 55,-. De andere drie sportbeha’s gaan kosten: Nike Pro Fierce Beha: 45,00 – Nike Pro Classic Beha: 35,00 – en Nike Pro Indy Beha: 40,00. Wij vinden ze mooi! En jij?

Zowel de ‘Nike Pro’-behacollectie als het ‘Nike Pro 360 Fit’-systeem zijn vanaf 14 juli verkrijgbaar via Nike.nl