Longsleeve voor dames. Onmisbaar bij het sporten!

Longsleeve voor dames. Onmisbaar bij het sporten!

Een longsleeve is onmisbaar voor sporters. Door de lange mouwen en het wat dikkere stof, is een longsleeve lekker warm. Hierdoor ideaal om te dragen in het voor- en najaar, de winter en om aan te trekken na het sporten, om je te beschermen tegen afkoeling.

Longsleeve als tweede laag

Een longsleeve wordt vaak gedragen als tweede laag van het drie-lagensysteem. In het voorjaar moet deze middenlaag goed ventileren, zodat je lichaam de warmte goed kwijt kan. Terwijl in de winter juist de middenlaag je moet beschermen tegen kou en afkoeling. Investeer in longsleeves van verschillende diktes. Hierdoor kan je bij elke seizoen en temperatuur de juiste longsleeve kiezen.

Longsleeves die je draagt in het najaar en winter zijn vaak voorzien van reflecterende strepen of hebben een zeer opvallende felle kleur geel. Daarnaast zijn longsleeves niet alleen geschikt voor hardlopers, ook wandelaars kunnen ze dragen. Maar ook na een workout op de sportschool kunnen ze heel goed gedragen worden.

Longsleeve online kopen

Alle grote sportmerken hebben longsleeves in hun collectie. Ben je op zoek naar een longsleeve kijk dan eens in de webshops van: Nike, Adidas of Under Armour.

Ook kan je kijken bij Decathlon.nl. Hier heb je een ruime keuze en mocht de bestelde sportkleding tegenvallen, dan kun je deze retour zenden.