Justkeeprunning, motiverend hardloopblog voor vrouwen

Justkeeprunning, motiverend hardloopblog voor vrouwen

De redactie van Sportoutfit blog zelf ook, alleen beperken wij ons vooral tot sportkleding en enkele aanverwante items en producten. Natuurlijk ook motiverend, wie wil er nu niet fashionable sporten? Maar artikelen over loopschema’s, trainingen en wedstrijdverslagen, kom je (nog) niet tegen op Sportoutfit.

Zou je naast de nieuwste sportkleding informatie ook nog op zoek zijn naar trainingsmotivatie, wedstrijdverslagen, krachttraining of voeding. Dan kan ik je Justkeeprunning aanraden! Dit is een running blog waarop meerdere dames, onder leiding van hoofdredactrice Zelia, hun hardloopavonturen delen.

Het leuke van dit blog is, dat er door negen dames wordt geblogt. Bijna elke dag verschijnt er een nieuwe blogpost! Die, je raadt het al, gaan allemaal over hardlopen. Omdat er maar liefst negen dames bloggen op Justkeeprunning, krijg je zeer gevarieerde blogartikelen, vaak zeer herkenbaar door de openhartige manier van schrijven. Over dip dagen en dagen waarop ze, op sportgebied dan, boven zich zelf uitstijgen. Dat zijn in mijn ogen, de mooiste blogartikelen om te lezen.

Ben je op zoek naar echte hardloopverhalen en kun je net als mij geen genoeg krijgen van hardlopen en alles wat hiermee te maken heeft? Neem dan zeker eens een kijkje op Justkeeprunning. Door welke andere running blogs laat jij je inspireren? Deel ze hieronder.