Gespot: De nieuwste sportschoenen!

Gespot: De nieuwste sportschoenen!

Op het gebied van sportschoenen gebeurt er veel! Zo komen er dagelijk nieuwe modelen uit en komen de sportmerken regelmatig met een verbeterde versie, vaak in een nieuw kleurtje. Het grootse deel van deze nieuwe sportschoenen zal eerst in Amerika op de markt komen, enkele weken later zullen ze in Europa verkrijgbaar zijn. Helaas zullen ook een aantal van deze nieuwe modellen nooit in Europra op de markt komen. Ook de afgelopen maanden werden er veel nieuwe sportschoenen op de markt gebracht! Ik heb de mooiste voor je op een rijtje gezet.

Prachtig, deze Nike Air Max 2014 “Urban Lilac” uitgevoerd in een zachte kleur paars met zwarte zolen.

Puma fans opgelet, de Puma R698 zal worden uitgebracht in drie nieuwe kleuren: paars, rood en zwart. Een release datum is nog niet bekend gemaakt.

Maak je klaar om te sporten met deze opvallende Hyperfeel Cross Elite. De bovenkant sluit als een sok om je voet en de zool zorgt voor voldoende steun. Deze schoen is inmiddels verkrijgbaar in de online store van Nike.nl.

Slechts enkele dagen na de onthulling van de Adidas Pure Boost, is een alternatieve versie van dit innovatieve ontwerp gespot. In dit model zijn de twee meest geavanceerde technologieën van Adidas samengebracht, een full-Boost zool en de Primeknit technologie! De Adidas Primeknit Pure Boost zal vanaf half mei op de markt komen.

De Nike Flyknit is er in veel kleuren, maar deze kleur vond ik toch wel heel gaaf! Ik weet niet of deze op de officiële kalender staan van Nike. Afwachten dus!

Nike Women’s Roshe Run Hyperfuse “Turbo Green” zoals de naam als aangeeft, volledig uitgevoerd in groen, dus ook de zolen. Top of flop?

Velen kunnen geen genoeg krijgen van de Nike Free 3.0 Flyknit. Dus ook deze zal bij velen in de smaak vallen.

Het WK barst bijna los dus komen veel sportmerken met nieuwe voetbalschoenen. Ook Adidas komt met een nieuwe voetbalschoen. Deze voetbalschoen onderscheidt zich door de gedurfde stijl en is binnenkort verkrijgbaar via Adidas.nl

Wat een fijn kleurtje! Zeer toepasselijk met het WK in aantocht. Met gebreide bovenkant in een grijze tint, de zijkanten zijn oranje en natuurlijk het Nike logo.

Van de bovengenoende modellen zullen er een aantal verkrijgbaar zijn in Nederland. Voor de modellen die niet verkrijgbaar zullen zijn in Nederland, zal je dus de grens over moeten.

Bron: www.nicekicks.com en www.sneakernews.com