Adidas Climachill. De koele innovaties van Adidas!

Adidas Climachill. De koele innovaties van Adidas!

Voldoende verkoeling is tijdens het sporten, zeker in de zomer, belangrijk. Het is zelfs zo belangrijk dat het invloed kan hebben op je prestatie! Met de nieuwe innovatie “Climachill”, een van de laatste innovaties op het gebied van actieve verkoelende sportkleding, wil Adidas een bijdragen leveren om dit probleem op te lossen.

De nieuwe innovatie met de naam “Climachill” bestaat uit kleine aluminium nopjes met geweven titanium garen die integreert zijn in de “Climachill” kledinglijn van Adidas. Deze aluminium nopjes die op strategische plekken zijn aangebracht in de sportkleding, moeten zorgen voor een goede warme afvoer en hierdoor de lichaamstemperatuur verlagen. Dit moet de sportprestatie ten goede komen, zodat de sporters beter kunnen presteren.

Naar eigen zeggen, kan de nieuwe Climachill technologie tot maarliefst 36% meer verkoeling zorgen, dan de eerdere Climacool‑kleding van Adidas. De nieuwe Climachill sportkledinglijn is voor zowel mannen als vrouwen verkrijgbaar! De lijn bevat polo’s, tops en shorts.