Moederdag cadeaus, voor de sportieve moeder

Moederdag cadeaus, voor de sportieve moeder

Om elk jaar een leuk cadeau te zoeken voor moederdag, is in de meeste geval geen kleinigheid! Daarom helpen wij je een handje en hebben we een aantal handige en sportieve cadeautips voor je op een rijtje gezet. Het enigste wat jij dan wel moet doen, is het moederdag cadeau op tijd bestellen, zodat het op tijd geleverd wordt.


Garmin Forerunner 10

Eenvoudig te bedienen en een zeer vrouwelijk sporthorloge welke in diverse frisse kleurtjes verkrijgbaar is. De Forerunner 10 beschikt over GPS en je kunt tijdens het lopen aflezen hoe hard je loopt, naast de tijd en afstand. Daarnaast geeft dit sporthorloge ook aan of je een persoonlijk record hebt gelopen. Via de website van Garmin Connect kun je na synchronisatie al je trainingen en gelopen routes napluizen. De prijs ligt tussen de 105,- en 125,- euro. Prima en eenvoudig te bedienen sporthorloge voor zowel de beginner als gevorderde hardloopmoeder.

Drinkfles

Zeker met de zomer voor de deur een uitstekend cadeau. Dat moeder zonder water de deur uit gaat, is vanaf nu verleden tijd!

Hardloopwedstrijd cadeau

Durft moeder zich niet in te schrijven voor een hardloopwedstrijd? Verzint ze altijd wel een smoesje? Geef haar dan op voor een ladiesrun! Bij deze hardloopwedstrijden voor alleen vrouwen, staat meedoen en gezellig hardlopen voorop! Als aandenken krijgen alle deelneemsters na afloop ook nog een herinnering! Voor een overzicht van alle ladiesruns, kun je hier kijken.

Zwarte sportbroek

Overal makkelijk bij te combineren, een zwarte sportbroek! Dus een prima moederdagcadeau! Verkrijgbaar in diverse lengtes en met hippe kleuraccenten. Zeker weten dat dit moederdagcadeau een prima aanvulling is, in haar sportgaderobe.

Printed T-shirts

Superleuk om te dragen tijdens het sporten, deze T-shirt en print.