Nieuwe innovatie van PUMA: ACTV en RCVR

Veel (fanatieke) sporter zullen niet vreemd opkijken als ze een collega sporter voorbij zien komen met kleurrijke tap op de benen. Maar een buitenstander wellicht des te meer! Maar de meeste sporters zullen weten dat deze tape is aangebracht als extra ondersteuning of bescherming tijdens het sporten. De tape is er in diverse kleuren. Ben je getaped, dan blijft deze tape zeker een drietal weken zitten, ook tijdens het douchen! Niets mis mee in de winter, maar in de zomer kan ik me zo voorstellen dat je niet zit te wachten op deze kleurrijke tape onder een jurkje of korte broek. PUMA heeft hier iets op bedacht en heeft in 2013 de PUMA ACTV en PUMA RCVR op de markt gebracht.

PUMA ACTV (actieve tight)

PUMA ACTV is een kledinglijn die voorzien is van tape die je spieren bij het sporten extra ondersteund. De tap is geplaatst op strategische posities aan de binnenzijde van de kleding en biedt ondersteuning aan de spieren tijdens het sporten. De tap doet geen afbreuk aan het comfort en Puma’s Drycell technologie zorgt voor een goede vocht regulatie. PUMA is met deze nieuwe innovatie in 2013 bekroond met de ISPO Gold Award in de prestaties segment Compression Apparel categorie.

PUMA RCVR innovatie (herstel tight)

Dan is er ook nog de PUMA RCVR innovatie. Een tight met deze innovatie is voor na het sporten en helpt met het herstel van je spieren na een (zware) training. Ook in deze tight zit tape die het lichaam ondersteunt bij het herstel van vermoeide spieren. Bekijk het onderstaande filmpje over de ACTV en RCVR innovatie.