Nieuwe innovatie van ASICS: Motion Muscle Support

Nieuwe innovatie van ASICS: Motion Muscle Support

Na Puma komt nu ook ASICS met een kledinglijn die sporters moet helpen bij het leveren van betere prestaties. Het idee achter deze nieuwe innovatie is dat sportkleding op een aantal essentiële plekken steun biedt tijdens het sporten. De spieren worden niet alleen ondersteunt tijdens het sporten, maar ook bij vermoeidheid kan deze nieuwe innovatie corrigerend werken. Puma is met deze innovatie in 2013 al bekroond met de ISPO Gold Award.

Nu komt ook ASICS met een kledinglijn die steun biedt tijdens het sporten. Naast de ondersteuning zorgt de sportkleding ook voor een betere houding en voor stabilisering van o.a. de heupen tijdens het sporten. Deze nieuwe innovatie kan je een beetje vergelijken met de sporttape die ook stabiliserend werking heeft. Zeker als de vermoeidheid toeslaat ga je anders bewegen, wat sportblessures in de hand werkt. Deze nieuwe innovatie moet het lichaam prikkelen om ondanks vermoeidheid, toch goed te blijven bewegen.

De Motion Muscle Support collectie bestaat uit twee tops, tights, compressiekousen en kuitbeschermers en is hier verkrijgbaar.