We pakken de sportieve draad weer op

We pakken de sportieve draad weer op

De zomervakantie zit er op, tijd dus om de sportieve draad weer op te pakken! Want ik moet toegeven, het is best lastig om tijdens de zomervakantie in het juiste sportieve ritme te blijven. Voordat je het weet ben je een kilootje zwaarder of nog erger je conditie is beneden je niveau! Tijd dus voor wat actie.

Maar dat hoeft absoluut geen probleem te zijn met de nieuwste najaar sportcollecties. Welke sport ga of beoefen jij? Bootcamp, fitness of kan je geen genoeg krijgen van de buitenlucht en ga je hardlopen? Maar dan wel in een hippe sportieve sportlook, waarin je zonder problemen alle (zomer) kilootjes er weer vanaf sport. Scoor een paar hippe sportschoenen, die je ook tijdens je niet sportieve activiteiten prima kan dragen. Wat de sneaker was nog nooit zo populair als nu.

Natuurlijk kunnen we van de tight geen genoeg krijgen! Wat dacht je van de vrolijke tigts van het nieuwe vrouwensportmerk Kari Traa, de najaars sportkleding van Stella McCarty met aarde tinten of kies je voor de wat goedkopere tights van Mango? Kortom, er is geen excuus meer om de sportieve draad weer op te pakken.