Must-have: Reflecterende bodywarmer

Must-have: Reflecterende bodywarmer

Apsolute must-have is een reflecterende bodywarmer. Niet alleen voor je eigen veiligheid in het verkeer, een bodywarmer is in de meeste gevallen mooi getailleerd en laat je vrouwelijk figuur dus goed uit komen. Daarbij kan je afhankelijk van de temperatuur er net zoveel laagjes onderaan trekken, als nodig is. Elk sportmerk heeft diverse (reflecterende) bodywarmers in het assortiment. Sportoutfit maakte een kleine selectie!

reflecterende-bodywarmer-nike

Nike Gradiënt bodywarmer: Ook tijdens het hardlopen tonen dat je gevoel voor mode hebt? Dan is deze Nike hardloopvest een must-have! Te combineren met diverse kleuren en het belangrijkste, lekker opvallend in het verkeer! Wij vinden deze prachtig! En jij?

gore-bodywarmer1

Gore Running Wear bodywarmer: Een comfortabele, waterafstotend en opvallend lichte bodywarmer van Gore Running Wear. De goede pasvorm laat je vrouwelijk figuur goed uit komen en de diverse reflecterende details, zorgen dat je goed zichtbaar bent in het verkeer.

bodywarmer nike aeroloft

Nike Aeroloft 800  women’s running vest: Dit running vest van Nike is niet alleen mooi tijdens het sporten, maar ook in het dagelijks woon- en werkverkeer zal deze niet misstaan. Zeer modieus, lekker opvallend, lekker licht en heerlijk warm door de vulling van ganzendons. Ook verkrijgbaar in de kleuren fel geel/paars en zwart.

newline-bodywarmerNewline Running vest: Een comfortabele, waterafstotende en opvallend lichtwegende windstopper van Newline. De vele reflecterende details zorgen dat je goed opvalt. De bodywarmer is prima te combineren met een zwarte runningshirt met lange mouwen. Ook verkrijgbaar in de kleuren blauw, fel geel en rood.